Кіно

Фільмографія Богдана Бенюка
Телефон поліції - 1971-2009 
Хвилі Чорного моря - 1975-1976
Ати-бати, йшли солдати - 1976
Дипломати мимоволі - 1978
Чоботи всмятку - 1978
Підпільний обком діє - 1978
Женці - 1979
Крупна розмова - 1980
Вони були акторами - 1981
Жіночі радощі і печалі - 1982
Миргород та його мешканці - 1983
Щастя Никифора Бубнова - 1983
Загублені в пісках - 1984
Як молоді ми були - 1985
Жив-був Шишлов - 1987
Конотопська відьма - 1987
Філер - 1987
Дама з папугою - 1988
Дорога в пекло - 1988
Кам'яна душа - 1988
Любов до ближнього - 1988
Імітатор - 1990
Сеніт зон - 1990
Вірний Руслан - 1991
З житія Остапа Вишні - 1991
Капітан Крокус - 1991
Кому вгору, кому вниз - 1991
Постріл у труні - 1992
Заради сімейного вогнища - 1992
Сорочка зі стьожкою - 1992
Браві хлопці - 1993
Золоте курча - 1993
Фучжоу - 1993
Москаль-чарівник - 1995
Об'єкт «Джей» - 1995
Сьомий маршрут - 1997
Чорна Рада - 2000
Завтра буде завтра - 2003
Утьосов. Пісня довжиною в життя - 2006
Коли її зовсім не чекаєш - 2007
Ліквідація - 2007
Таємничий острів - 2008
Історія іграшок. Велика втеча - 2010
Ми з джазу 2 - 2010
Кандагар - 2010
Мисливці за діамантами - 2011
Урсус (Німеччина-Грузія) - 2012
/
Офіційний сайт Богдана Бенюка